احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان با اهداء لوحی به مدیرکل هواشناسی استان از تلاش ها و تدابیر مدیریتی وی در کاهش خسارت های جانی در بحران های طبیعی تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی هواشناسی سیستان و بلوچستان، در بخشی از متن لوح موهبتی خطاب به مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان آمده است: از تلاش و اهتمام مستمر جنابعالی در راستای اهداف ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان در راستای کارگروهی و انجام اقدامات اضطراری در مدیریت حوادث به نحوی که کمترین خسارت جانی را در پی داشته است، تقدیر و تشکر می کنم.
استاندار سیستان و بلوچستان در این لوح آورده است: در مواقع بروز حوادث در کنار نگرانی و اضطراب مردمی که دچار بحران می شوند، تدبیر، مدیریت، همراهی و تلاش بی وقفه برای بازسازی و کاهش آلام جامعه توسط دست اندرکاران مدیریت بحران، علاوه بر رضایت حق تعالی، موجی از آرامش و امید به آینده را در دل مردم ایجاد خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، استاندار در لوح های جداگانه ای از تلاش های دوست محمد کلیم معاون توسعه و پیش بینی و علی ملاشاهی رئیس گروه پیش بینی و صدور پیش آگاهی های جوی از تلاش های شان برای کاهش خسارت های جانی در بحران های طبیعی تقدیر کرد.