رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به صدور هفتمین اطلاعیه جوی هواشناسی استان ویژه بارش های مونسون، گفت: همچنان تا شنبه هفته آینده رشد ابرهای همرفتی و رگبارهای باران در نواحی جنوبی استان ادامه دارد.
علی ملاشاهی در گفت و گو با روابط عمومی هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های عددی همچنان نفوذ بادهای مرطوب اقیانوس هند به استان ادامه دارد که با توجه به شاخص های مطلوب همرفت انتظار می رود رشد ابرهای همرفتی، ریزش های رگباری، تندبادهای موقت و صاعقه تا شنبه در استان ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه سامانه مونسون هند در هفته آینده نیز در استان ادامه خواهد داشت، افزود: آخرین تغییرات و تأثیر سامانه موسمی اقیانوس هند در سیستان و بلوچستان به صورت روزانه در اداره کل هواشناسی استان رصد می شود و آخرین تغییرات آن به اطلاع مردم عزیز می رسد.
رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به رگباری بودن ریزش های این سامانه توصیه می شود مردم عزیز از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه های محلی و مسیل های نیمه جنوبی استان خودداری کنند. همچنین برای جلوگیری از برخورد صاعقه از رفتن به ارتفاعات و قرارگرفتن در فضای باز نیز اجتناب شود.
ملاشاهی با بیان اینکه بارش های این سامانه بیشتر در بعدازظهرها و اوایل شب رخ می دهد، گفت: با توچه به توپوگرافی منطقه، سیلاب های ناگهانی در جنوب استان بسیار محتمل است.